Doğumda Ayrılan ve 39 Yaşında Yeniden Bir Araya Gelen İkizler, Farkında Olmadan Tamamen Aynı Hayatları Yaşamışlar!

Başlangıçta her iki evlat edinen aile de onlara James adını koymaya karar verdi, ancak ikisi de kısaca ‘Jim’ olarak çağrılmayı tercih etti.

Jim’in Larry adında bir kardeşi ve Toy adında bir köpeği vardı ve okula gittiğinde matematikte iyiydi ama yazımda pek iyi değildi.

Jim hobi olarak marangozluğa başladı ama kariyeri kolluk kuvvetlerindeydi. Özel hayatında ise Linda adında bir kadınla evlendikten sonra boşandı ve daha sonra Betty adında başka bir kadınla evlendi.

‘Jim ikizleri’ neredeyse aynı hayatları yaşadılar
Jim, 39 yaşındayken özdeş ikiz kardeşiyle tanışıp onun da aynı şeyleri yaptığını öğrenene kadar ilk oğluna James Allan adını verdi.

‘Jim ikizleri’ tanıştıktan sonra bira ve sigara zevklerinin aynı olduğunu keşfettiler ; hatta aynı marka arabayı kullanıyorlardı .
Ayrıca, inanılmaz derecede benzer bir kişiliğe ve tıbbi geçmişe sahip olduklarını ortaya çıkaran bazı testlerden geçtiler ve her Jim’den bir resim çizmesi istendiğinde, ikisi de aynı şeyi çizdi.

Ancak ikizler arasında bazı farklılıklar da var.

Bunlardan biri Sandy adında bir kadınla üçüncü kez evlendi, diğer Jim’in karısının da öğrendiğine göre bu başarı kendi arkadaşı tarafından tekrarlanamayacaktı.
Kardeşler, Jim’lerden birinin uzun süredir kayıp olan ikizini bulmaya karar vermesi ve Ohio mahkemesi aracılığıyla iletişim bilgilerini bulup, kaderini belirleyen bir telefon görüşmesi yapmasıyla tanıştılar.
Kendilerine, eşlerine, köpeklerine ve en büyük oğullarına aynı isimleri veren özdeş ikizler
Jim Lewis ikiz kardeşi olduğunu biliyordu, Jim Springer’a ise ikiz kardeşinin öldüğü söylenmişti.
İkizler nihayet 1979 yılında tanıştılar ve birbirlerine ne kadar benzer bir hayat sürdüklerini keşfettiler.
Tesadüfler sudak uçaklatan türden: Hatta köpeklerine sizinle aynı ismi verip aynı ismi taşıyan kadınlarla evlenmeleri…
Bunun böyle olması pek olası değil ama Jim ve Jim için doğru olduğu ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir